Joulukuu ja 2. SM-valinnat Helsingissä

Joulukuun alussa olivat kakkosvalintakilpailut, joten viimeistelimme ohjelmiamme kisakuntoon. Ennen kisoja pääsimme myös ammattitanssija Simone Lehikoisen oppeihin, mistä saimme paljon lisäpotkua lyhkäriimme. Odotimme innoissamme kisoja ja reenaamisessa näkyi hyvä fiilis sekä luotto omaan tekemiseen. 


Kisoihin lähdimme perjantaina 4.12. aamutreenien jälkeen. 
Lyhkäripäivänä pääsimme iskemään ohjelmamme tulille kymmenentenä. Luistelimme vahvan ja energisen lyhkärimme joka hetkestä nauttien. Jäällä oli ihan mieletön fiilis ja se välittyi koko joukkueesta. Vaikka tasoja jäi vielä saamatta läpi, ansaitsimme puhtaalla ohjelmallamme 42.22 pistettä ja sijoituimme lyhytohjelman seitsemänneksi. Olimme erittäin tyytyväisiä suoritukseemme ja etenkin siihen, että seitsemäs sija toi meille paikan vapaaohjelman lämpimästä ryhmästä ;)


Kuvat: Sari Niskanen


Kuvat: Tero Wester

Sunnuntai lähti käyntiin kisaharkalla, jonka jälkeen suuntasimme hotellille aamupalalle. Aamupalan jälkeen aloimme laittautumaan kisaa varten. Sitten koittikin jo kisasuoritus. Vapaaohjelmamme luistelimme energisenä, jokerimaisena ja nauttien yhdessä tekemisestä. Puhtaasta suorituksesta huolimatta vappikseen jäi vielä paljon parannettavaa. Pisteitä saimme 68.80 ja kokonaistuloksissa sijoituimme hienosti kahdeksanniksi pistein 111.02. 




Kuvat: Sari Niskanen

Kisojen jälkeen keskityimme paljon perusluisteluun ja tekniikan hiomiseen sekä viilailimme ohjelmiamme. Joulukuussa pidimme myös urheilijat päättää-viikon, jolloin saimme itse toimia valmentajan roolissa ja suunnitella harjoitukset. 

Joulukuu sisälsi paljon muutakin kivaa - kuten perinteisen vanhojen pukujen jään, sekä muokkariehan yhdessä muiden seuramme pienempien muokkareiden kesken. 

Joulukuun lopulla esiinnyimme molemmilla ohjelmilla seuramme joulunäytöksessä ja siirryimme ansaitulle viikon lomalle rentoutumaan ja nauttimaan perheidemme seurasta.




Ice Diamonds toivottaa hyvää uutta vuotta kaikille!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti