Kausi 2015-2016

Mennyt kausi oli upea ja unohtumaton kaikkine ylä- ja alamäkineen. Kauden aikana kehityimme paljon niin yksilöinä kuin joukkueenakin ja pystyimme näyttämään parasta osaamistamme tiukoissa kilpailuissa. Menneellä kaudella onnistuimme rikkomaan monia ID:n vanhoja ennätyksiä, mm. sijoittumalla 2. valintakilpailuissa lyhkärikisan seitsemänneksi ja kokonaiskilpailun kahdeksanneksi.

Kausi alkoi 21 luitelijan voimin huhtikuussa 2015. Uusia vahvistuksia saimme nuoremmista joukkueista sekä ID:n paluumuuttajista. Lisäksi saimme uutta väriä valmennuspuolelle, kun Laura a.k.a Spiri liittyi joukkoihimme. Lähtökohdat kauteen olivat muutenkin hyvät ja joukkue uhkui motivaatiota. 2. valintakilpailuissa kova uurastuksemme palkittiin ja tulos siivitti meidät yhä kovempaan työntekoon. Vaikka SM-kilpailuissa jäimme tavoitteestamme, emmekä saaneet tavoiteltuja pisteitä, oli kautemme kokonaisuutena onnistunut ja täynnä luistelun iloa :)

                                                                                           Kaudelle 2016-2017 emme valitettavasti saaneet muodostettua SM-juniorijoukkuetta vähäisen luistelijamäärän takia. ID: stä uusille teille siirtyi 8 luistelijaa, joista monet ovat olleet mukana joukkueen rungossa minorikausista asti. Yhdessä on tullut siis treenattua jo melkein ikuisuus, joten kauden lopetus oli monella tapaa haikea. Tällä porukalla on koettu niin SM-noviisivuosien mitaliputki kuin kovatasoisessa SM-juniorisarjassa kilpaileminen ja yhteisistä onnistumisista nauttiminen.
Ensi kaudella kilpailemme siis kansallisena juniorijoukkueena 16 luistelijan voimin. Nyt haluamme kiittää huippuja valmentajiamme, vanhempiamme, sponsoreita ja muita matkassamme mukana olleita hienosta kaudesta 2015-2016! Diamonds are forever💙



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti